Turist

04/07/12

Startside
Hotellet
Kontoret
Turist
Gocart
DSB Juleteater
Capgemini fest

 

Jeg har også haft mulighed for at lege turist i Mumbai, som byder på en række spektakulære seværdigheder.

Hovedseværdigheden er Elephant Island, som er en lille ø i Mumbai bugt, hvor hinduerne for 800 år siden har hugget store huler ud i klippen, og dekoreret væggene med religiøse relieffer. Mna sejler derud med små færger fra Gateway of India, og sejlturen tager ca. en time.

Jeg købte en lille brochure om Elephant Island og tog billeder af alle siderne, og de findes til slut i billedserien.

Jeg tog også en dag hvor jeg kørte rundt i den gamle koloniale bydel i Mumbai, hvor specielt Victoria Terminus gjorde et stort indtryk. Victoria Terminus er hovedbanegården i Mumbai, og er en Utrolig flot gotisk bygning, som blev opført forud for Dronning Victorias besøg for mange år siden. At det samtidig er en af de travleste seder i Mumbai gør det mere imponerende, og stationen benyttes af ca. 2 mio. mennesker om dagen!

En anden seværdighed som jeg fik lejlighed til at besøge var Crawford marked. Crawford Marked er et stort marked hvor man kan købe alskens varer og madvarer. Det er et stort område med boder som er overdækket, og som i virkeligheden dækker over 2 markeder, et detailmarked og et grossistmarked, det sidste leverer råvarerne til detailmarkedet. I dag har Crawford Marked bredt sig til de omkringliggende gader, hvor man kan finde specialbutikker for alle varer: Julepynt, plasticblomster, vifter og andet.